PraktijkvanDooren © Alle rechten voorbehouden.  Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden

Omdat uw gezondheid
belangrijk is
Home
Home.
Team.
Over ons.
Tarief.
Implantologie.
Contact.
Home.
Team.
Over ons.
Tarief.
Implantologie.
Contact.
Zorgverlening

De praktijk, heeft twee behandelkamers met de modernste uitrusting waarin u als patiënt ontspannen uw behandeling kunt ondergaan.

Bij ons kunt u terecht voor algemene mond- en gebitsverzorging en implantologie. Wij volgen regelmatig nascholingen om de nieuwe ontwikkelingen en technieken te blijven volgen en toe te passen. Adequate voorlichting en uitleg omtrent alle tandheelkundige zaken vinden wij uiterst belangrijk. Wij proberen u zoveel mogelijk op uw gemak te stellen en daarbij een pijnloze behandeling te geven. Wij streven ernaar om pijnklachten dezelfde dag te behandelen. Het team is vriendelijk, aandachtig en professioneel.

Focus op de patiënt

Om de focus op de patient te houden heeft het KNMT een aan dingen voor u op een rij gezet.

Wilt u meer weten hoe wij uw zorg op een hoog platvorm tillen dan kijk op de website.

 

             KNMT

Noodgevallen

Onze moderne praktijk biedt de beste technische hulp voor noodgevallen en de basis tandheelkundige zorg.

 

Ons team staat altijd klaar met respectvolle deskundige adviezen en hulp.

Na 14 jaar als allround tandarts gewerkt te hebben besloot ik om een specialiteit erbij te gaan beoefenen. Ik had reeds zijdelings kennis genomen van de mogelijkheden die implantaten konden bieden en na diverse cursussen en praktijkoefening bij een bevriend collega, en na een rigoureuze aanbouw en modernisering van de praktijk werd er in januari 2001 gestart met het onder eigen beheer vervaardigen van diverse constructies en implantaten. Vanaf het begin werken we samen met een tandprotheticus en een tandtechnisch laboratorium, tevens is er veel support van het moederbedrijf Straumann, dat uit Zwitserland komt. Sinds 2006 tevens Nobel Biocare uit Zweden en sinds 2013 de firma Megagen. Zij voorzien ons van betreffende onderdelen. Vanaf januari 2004 sta ik bij de Nederlandse vereniging voor Orale Implantologie te boek als tandarts- implantoloog. Als team proberen wij onze eigen en verwezen patienten op een zo'n prettige en professionele manier zowel voor normale tandheelkundige ingrepen als ook voor implantologische ingrepen te behandelen.