PraktijkvanDooren © Alle rechten voorbehouden.  Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden

Omdat uw gezondheid
belangrijk is
Home
Home.
Team.
Over ons.
Tarief.
Implantologie.
Contact.
Home.
Team.
Over ons.
Tarief.
Implantologie.
Contact.
Tarief

Hoe komt uw nota tot stand.

De kosten van de tandheelkundige behandeling zijn vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) en zijn voor iedereen gelijk. Klik hieronder op de link om  tadartstarieven te raadplegen:


- NZA


Heeft u na het lezen van deze lijst nog vragen over de tarieven? Vraag het gerust aan onze behandelaars en medewerkers, zij helpen u graag verder!

* Samenwerkende Mondzorgcentra is niet verantwoordelijk voor de juistheid van tarieven die gepubliceerd worden door derden. Er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend. Dit geldt evenzo voor type- en drukfouten.

VRAAG OM EEN BEGROTING VOOR BEHANDELINGEN BOVEN DE € 250,-

Tandheelkundige behandelingen bestaan vaak uit verschillende onderdelen. Zo kan er sprake zijn van verdoving bij een behandeling, extra isolatie, tussenlagen of techniekkosten. Het is daarom verstandig om voor duurdere behandelingen vooraf een begroting aan te vragen, zodat u niet voor onverwachte kosten komt te staan. Voor behandelingen boven de € 250,- zijn aanbieders van mondzorg verplicht u een gespecificeerde begroting te geven. Indien u dat wenst zijn onze tandartsen ook bereid om een begroting te maken bij lagere kosten.

Landelijke Tarieven: