PraktijkvanDooren © Alle rechten voorbehouden.  Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden

Omdat uw gezondheid
belangrijk is
Home
Home.
Team.
Over ons.
Tarief.
Implantologie.
Contact.
Home.
Team.
Over ons.
Tarief.
Implantologie.
Contact.
Vacatures

Geen openstaande vacatures

Implantologie

Na 14 jaar als allround tandarts gewerkt te hebben besloot ik om een specialiteit erbij te gaan beoefenen. Ik had reeds zijdelings kennis genomen van de mogelijkheden die implantaten konden bieden en na diverse cursussen en praktijkoefening bij een bevriend collega, en na een rigoureuze aanbouw en modernisering van de praktijk werd er in januari 2001 gestart met het onder eigen beheer vervaardigen van diverse constructies en implantaten. Vanaf het begin werken we samen met een tandprotheticus en een tandtechnisch laboratorium, tevens is er veel support van het moederbedrijf Straumann, dat uit Zwitserland komt. Sinds 2006 tevens Nobel Biocare uit Zweden en sinds 2013 de firma Megagen. Zij voorzien ons van betreffende onderdelen. Vanaf januari 2004 sta ik bij de Nederlandse vereniging voor Orale Implantologie te boek als tandarts- implantoloog. Als team proberen wij onze eigen en verwezen patienten op een zo'n prettige en professionele manier zowel voor normale tandheelkundige ingrepen als ook voor implantologische ingrepen te behandelen.

Wat zijn implantaten

Als u een, meerdere of zelfs al uw tanden of kiezen mist en weer ongehinderd wilt kunnen praten, lachen en eten wat u lekker vindt, dan zijn implantaten de oplossing voor u.

Een implantaat is een kunstwortel die in de kaak wordt geplaatst en functioneert als basis voor uw nieuwe tanden en kiezen. Het plaatsen van een implantaat is een ingreep, die onder plaatselijke verdoving kan plaatsvinden. Deze permanente vervanging van de natuurlijke tandwortel dient als nieuw stevig fundament voor een kroon, brug of kunstgebit.